Венето – найбільш економічно важливий виноробний регіон Італії, оскільки саме у ньому виробляється найбільше вин. Розташований він на північному сході, де з північного боку знаходиться поруч з Альпами, а на заході – з найбільшим італійським озером Гарда, вони і формують особливий мікроклімат, що дозволяє виробляти прекрасні, як білі, так і червоні вина.
Беннаті – сімейна виноробня заснована Анібале Беннаті в 1920р, розташована в комуні Кацано ді Трамінья, неподалік від Верони. Виноградники висаджені в основних зонах регіону Венето, таких як Делле Венеція, Соаве, Лугана, Бардоліно та Вальполічелла. Виноград для вин Valpolicella Ripasso, Amarone della Valpolicella походить з виноградників які росташовані в долині Каццано ді Трамінья на крайньому сході зони Вальполічелла. Долина бере свій початок серед пагорбів поблизу Кампіано і закінчується на південь від Соаве. Характеризується масовою наявністю ґрунтів туфогенного та вулканічного походження.
Черасум – з латинської “Черешня”, вона ж “Пташина Вишня”. Натяк на домінуючий дескриптор в вині. .
Смак: Витримане і насичене. Фруктове, пікантне і пряне.
Сортовий склад: Корвіна, Рондінелла, Молінара.
Аромат: Дуже комплексний аромат, наповнений нотами в'ялених фруктів та сухофруктів з червоною та чорною шкіркою, сухих червоних квітів, коріння лікарняних трив та прянощів.
Поєднання: Насичені страви з червоного м'яса та дичини, тверді сири тривалої витримки. Десерти на кшталт шварцвальського торту з додаванням вишневих ягід вимочених у виноградному бренді.