Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Доставка по Київу кур'єром (до під'їзду)

мінімальне замовлення 500 грн

При замовленні до 1000 грн
Наступного дняПн-Пт. 12:00-19:00
Вартість доставки 50 грн

При замовленнівід 1000 грн
Наступного дняПн-Пт 12:00-19:00
Безкоштовно *

Замовлення, зроблені у суботу та неділю, будуть оброблені наступного робочого дня.

Можлива експрес доставка. Деталі запитуйте у оператора.

Самовивіз з магазину VINO&VINO

Адреса: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 47

згідно графіку роботи магазину (з 11:00 до 21:00)

Доставка Новою Поштою по Україні (за тарифами перевізника)

Доставка кур’єром Нової Пошти (за тарифами перевізника)

 

Оплата

Готівкою чи банківською карткою при отриманні замовлення на касі магазину

Онлайн банківською карткою**

Банківською карткою при отриманні
*Під безкоштовною доставкою мається на увазі, що вартість даної послуги врахована в упаковку товару.
**Повна передплата після підтвердження замовлення шляхом онлайн-переказу банківською карткою через платіжний сервіс LiqPay.
  • Весь алкоголь більше 15% з акцизною маркою
  • Оригінальний товар на 100%
  • Замовлення доставляються з фіскальним чеком

Джин KI NO BI Kyoto Dry 45.7%, 0.7л.

В наявності
Артикул: 11001801
3 250.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Об`єм, л.
0,7
Замовити швидко
Характеристики
Бренд Laurnaudie
Країна виробництва Японія
Міцність, % 45,7
Категорія товару джин
Об`єм, л. 0,7

Джин KI NO BI Kyoto Dry 45.7% (Джин КІ НО БІ Кіото драй 45.7%)

Дистелерія Kyoto — перша в Японії дистилерія присвячена виробництву джину, натхненна історією та майстерністю Кіото, що відображає бачення наших засновників щодо створення одного з найкращих джинів у світі.

Ми одержимі якістю наших інгредієнтів вишукуючи місцеві ботанікали та відбираючи вишуканий і ароматний рисовий ректифікат.

Наші 11 ботанікалів згруповані за ароматичними та смаковими властивостями, які ми називаємо 6 Elements (6 найважливіших елементів життя нашого джину), які мацеруються та дистилюються окремо, після чого купажуються та змішуваються з водою отриманою з підземних джерел району Фусімі. Цей процес ми називаэмо – konwa (поєднання та створення гармонії).

Ми поважаємо традиції, водночас прагнемо впроваджувати інновації та співпрацювати з унікальною культурою Кіото і сільськогосподарськими спільнотами.

Дистилерія Kyoto у 2018 та 2021 роках двічі була названа Міжнародним Виробником Джину Року (IWSC) та отримала міжнародне визнання на інших впливових міжнародних конкурсах.


6-ть елементів

Головний

Ягоди Ялівця – відповідають за ноти цитрусових фруктів та хвої. Щепа дерева Акамацу (червона сосна) підкреслює аромат ялівця нотами камфори, моху та лаванди. Ірис урізноманітнює квіткові дескриптори. Ці три ботанікала формують головний ароматичний та смаковий профіль і в загальній масі складають більшу половину використовуваних ботанікалів.

Фруктовий та квітковий

Листя Шисо та Бамбуку – збагачують головний ароматичний профіль квітковістю та фруктовістю.

Цитрусовий

Юзу – японський цитрусовий фрукт, який надає джину особливі ароматичні та смакові властивості. Лимон – посилює цитрусовий тон.

Трав’яний

Японський перець Сансо – додає маслянистості та структурності і надзвичайно наповнює джин цитрусовим ароматом з нотами кафрського лайму та лемонграссу, а також пряним перцевим тоном. Кіноме – інтегрує ноту перцевої м’яти.

Чайний

Зелений чай Гьокуро – транслює елегантні квіткові та трав’яні аромати, які доповнюються нотами білого шоколаду та бісквітного печива.

Пряний

Імбир – додає в смаку соковитості та пікантності.


Рисовий ректифікат

Якщо ялівець є фоном для твору мистецтва, то в більшості джинів алкогольна основа є не що інше, як полотно. Однак у KI N O BI рисовий ректифікат використовується майже як додатковий ботанікал. Рисовий ректифікат має фруктово-цитрусовий аромат з нотами цитрусових фруктів та ванілі, але основною причиною використання саме рисового ректифіката є його елегантна солодкуватість та шовковиста текстура «умамі» в яку гарно інтегруються ароматичні властивості ботанікалів.


Вода Фусімі

Як і у випадку з алкогольною основою, вода яка використовується для виробництва джину залишається поза кадром. В нашому випадку вода піднесена до статусу дуже важливого інгредієнта. Зрештою, вода становить понад 50% рідини в кожній пляшці.

Замість того, щоб використовувати звичайну очищену та рівномірно демінералізовану воду, кожного дня файхівці дистилерії Кіото роблять 10-хвилинну поїздку щоб відібрати необхідну кількість води зі свердловини пивоварні Цукі но Кацура. Це знаменита пивоварня по виробництву саке розташована на південь від Кіото, була заснована у 1675 році і є однією з найстаріших у Фусімі.


В середині The Kyoto Distillery

- Було протестувано понад 100 рослин, перш ніж відібрати лише 11 із них.

- Витрачен не один місяць на вдосконалення ідеально збалансованої формули KI NO BI.

- Постійно тримаємо руку на пульсі слідкуючи за якістю інгредієнтів і точністю при купажуванні.

- Розливаємо наш джин вручну.

- Кропітка робота над створенням смачного сухого джину має на меті віддати належне культурі майстерності, якою Кіото славиться понад 1000 років.

Поглянь та оціни: кришталево-прозорий з блиском.

Вдихни та відчуй: інтенсивний та неймовірно комплексний квітково-рослинно-фруктово-пряний

аромат з нотами квіток жовтого ірису, хвої, листа кафрського лайму, свіжозрізаної цедри та ефірних олій жовтих цитрусових фруктів, кардамону та свіжорозрізаного імбиру на тлі делікатних нот перцевої м’яти та зеленого пряного перцю Сансо.

Ковтни та смакуй: ароматичні властивості посилюються, підкреслюються та супроводжуються

маслянистістю, пікантною сухістю, тілом середньої щільності та шовковистістю. Післясмак приємно зігріваючий та фантастично довготривалий з пікантними нотами імбіру, зеленого пряного перцю та приємною терпкістю тона листа зеленого чаю наприкінці.

Поєднуй та супроводжуй:

* Традиційна японська подача Oyuwari (30мл джину та 30мл гарячої води(90С)) або інша традиційна японська подача Mizuwari (налити 30мл джину та 30 мл прохолодної джерельної води в склянку old-fashioned поверх великого шару льоду та ретельно перемішати) для супроводжування страв японської кухні як суші, сашіми, які-закана.

* Бездоганна основа для для класичних та сучасних коктейлів в поєднанні з травами, рослинами, цитрусовими фруктами, пряностями, вермутами, содовою водою або з преміальними тоніками з мінімальним вмістом цукру. Як приклад: KI NO BI Martini, Gimlet, Go-smo-politan, Highball, G&T, KI NO BI Ginger та інших.


Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору