Виноробня La Tordera Більше 100 років сім'я Ветторетті володіє виноградниками та вирощує виноград у виноробній зоні Prosecco в субзонах: Cartizze, Rive di Guia, Rive di Vidor, Valdobbiadene, Asolo.
Виноробня La Tordera була заснована в 2001р., розташована на пагорбах Valdobbiadene в самому центрі виноробної зони Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG і є сімейним бізнесом, яким керує 4-е покоління.
Назва була запозичена у пагорба “Tordera”, який розташовувався в зоні Cartizze, де в 1918р. сім'єю Ветторетті були висаджені перші лози. Таку назву пагорб отримав через те, що в період збору врожаю сюди стікається велика кількість дроздів (“Tordo” – з італійської “дрізд”), щоб поласувати виноградом. Раніше місцеві виноградарі відволікали птахів від винограду використовуючи годівниці, які мали назву “Tordera”. Ручний збір винограду, розташування виноробні поруч з виноградниками, використання сучасних технологій виноробства, та мінімальне використання сульфітів сприяють стабільно високій якості та індивідуальному стилю.
Свіже і легке. Квіткове і фруктове. “BRUNEI” зона, яка отримала свою назву від стародавньої місцевості, де вирощували сливи, “prunus”– латинською слива. У вині також можна розрізнити ноти дикої ледь стиглої сливи. Площа виноградника 6,8 га. Середній вік лоз – 60 років. 85% Глера, 10% Бьянкетта, 5% Вердізо. Яскраво виражений фруктово-квітковий аромат з нотами груші та яблука, із зеленою шкіркою, лічі, винограду, лайма, на фоні тонів жасмину та чебрецю. Аперитив. Смакує з різотто з морепродуктами, креветки з соком лайма та м'ятою.