Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Доставка по Київу кур'єром (до під'їзду)

мінімальне замовлення 500 грн

При замовленні до 1000 грн
Наступного дняПн-Пт. 12:00-19:00
Вартість доставки 50 грн

При замовленнівід 1000 грн
Наступного дняПн-Пт 12:00-19:00
Безкоштовно *

Замовлення, зроблені у суботу та неділю, будуть оброблені наступного робочого дня.

Можлива експрес доставка. Деталі запитуйте у оператора.

Самовивіз з магазину VINO&VINO

Адреса: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 47

згідно графіку роботи магазину (з 11:00 до 21:00)

Доставка Новою Поштою по Україні (за тарифами перевізника)

Доставка кур’єром Нової Пошти (за тарифами перевізника)

 

Оплата

Готівкою чи банківською карткою при отриманні замовлення на касі магазину

Онлайн банківською карткою**

Банківською карткою при отриманні
*Під безкоштовною доставкою мається на увазі, що вартість даної послуги врахована в упаковку товару.
**Повна передплата після підтвердження замовлення шляхом онлайн-переказу банківською карткою через платіжний сервіс LiqPay.
  • Весь алкоголь більше 15% з акцизною маркою
  • Оригінальний товар на 100%
  • Замовлення доставляються з фіскальним чеком

Вино червоне сухе Moulis-en-Medoc AOC Cru Bourgeois Rouge /Chateau Pomeys/ 0.75 л. 14.0%

В наявності
Артикул: 39102
1 118.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Об`єм, л.
Замовити швидко
Характеристики
Бренд Chateau Pomeys
Колір червоне
Солодкість сухе
Країна виробництва Франція
Регіон Бордо
Категорія AOC
Міцність, % 14
Об`єм, л. 0,75

Апелласьон Мулі-ан-Медок отримав однойменну назву невеличкого села, яке розташоване в апелласьоні О-Медок. Площа апелласьона Мулі-ан-Медок всього 607га, тут виготовляють виключно червоні вина з сортів винограду Каберне Совіньойн та Мерло.

иноградник межує з апелласьоном Кастельно дю Медок, у 2007 році перейшов у власність Патріка Менара.

Витримане, насичене і структуроване. Фруктове, пікантне і пряне.

Cru Bourgeois (Classement 2020).

Бутильовано в Шато. 65% Мерло, 35% Каберне Совіньйон. Площа виноградника 5 га. Середній вік лоз 25 років. Терруар: “Croupe de Bouqueyran”, третинний гравій піренейського походження, глина-вапняк з піском.

Зелений збір. Збір: ручний, пізній з оптимальною стиглістю. Сортування на винограднику. Вініфікація: виноград вручну відокремлюється від гребенів без дробління ягід, ягоди додатково сортують, предферментаційна мацерація, алкогольна ферментація з використанням методів ремонтаж та делєстаж. Дозрівання: протягом 12 міс. в барріках з французького дуба, 1/3 нові бочки, 1/3 після одного використання, 1/3 після двух використань. Легка фільтрація перед бутилюванням. Сухе. t 15-18С.

Комплексний фруктово-квітково-пряний аромат з нотами сухої чорної вишні, кизилу, тоном пилка червоних квітів та нот ванілі на тлі тонів кам’яної крихти та обпаленої дубової деревини.

В смаку жвава добре збалансована кислотність, щільне тіло, середні таніни та довготривалий посмак. Соте з дикими грибами на кшталт Лисичка подане до смажених яловичих реберець. Стейк Рібай. Сири з блакитною пліснявою на кшталт Фурм де Монбрізон подані з якідними або фруктовими джемами.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору