Виноробня La Tordera Більше 100 років сім'я Ветторетті володіє виноградниками та вирощує виноград у виноробній зоні Prosecco в субзонах: Cartizze, Rive di Guia, Rive di Vidor, Valdobbiadene, Asolo.
Виноробня La Tordera була заснована в 2001р., розташована на пагорбах Valdobbiadene в самому центрі виноробної зони Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG і є сімейним бізнесом, яким керує 4-е покоління.
Назва була запозичена у пагорба “Tordera”, який розташовувався в зоні Cartizze, де в 1918р. сім'єю Ветторетті були висаджені перші лози. Таку назву пагорб отримав через те, що в період збору врожаю сюди стікається велика кількість дроздів (“Tordo” – з італійської “дрізд”), щоб поласувати виноградом. Раніше місцеві виноградарі відволікали птахів від винограду використовуючи годівниці, які мали назву “Tordera”. Ручний збір винограду, розташування виноробні поруч з виноградниками, використання сучасних технологій виноробства, та мінімальне використання сульфітів сприяють стабільно високій якості та індивідуальному стилю.
“ALNE” - виноградарська зона, її назва ототожнюється із “джерелом води”, завдяки якому ця місцевість стала домівкою перших поселень Відора. Площа виноградника 6 га. Середній вік лоз – 25 років.
Смак: Свіже і шовковисте. Квіткове і фруктове.
Сортовий склад: 85% Глера, 15% Шардоне.
Аромат: Яскраво виражений фруктово-квітковий аромат із нотами зеленого яблука та груші на фоні тонів гліцинії та квітів ванілі.
Поєднання: Аперитив. Різотто з морепродуктами, морська риба типу палтус, приготована на грилі або запечена.