Ungava Gin
Канадський джин з арктичним характером півострова Унгава, визнаний в усьому світі за індивідуальні ароматичні та смакові властивості, а його виразний яскраво-жовтий кольор є справжньою візитною карткою.
Індивідуальний ароматичний профіль формують 6-ть місцевих арктичних ботанікалів,
які зібрані вручну та висушені на півострові:
Лабрадорський чай інтегрує квітковий та трав’янистий аромат.
Дика шипшина відповідає за фірмовий колір та цитрусові дескриптори.
Північний ялівець додає ноти цитрусових фруктів, соснової кори та хвої.
Ведмежа ягода (водяника) привносить легку кислинку та гірчинку.
Арктік бленд підкреслює хвойний тон.
Морошка впроваджує пікантну терпкість та впливає на колір.
Ароматичні та смакові властивості доповнюють ще 4-ри ботанікали:
насіння ангеліки та коріандру збагачують букет пряними ароматами, а цедри лимону та апельсину є основою цитрусового тону.
Особливістю в процесі приготування, є два різних типа ароматизації:
• Перший: редистильований зерновий ректифікат попередньо настояний на частині ботанікалів;
• Другий: 5-ти тижневий настій зернового ректифікату на арктичних ботанікалах;
• Дві ароматичні бази змішуються та бутилюються при 43.1% об.
Поглянь та оціни: глибокий лимонний кольор.
Вдихни та відчуй: інтенсивний та комплексний фруктово-рослинно-пряний аромат з нотами свіжої цедри цитрусових фруктів, хвої та прянощів.
Ковтни та смакуй: ароматичні властивості посилюються, підкреслюються та супроводжуються елегантною маслянистістю, пікантною сухістю, тілом середньої щільності та шовковистістю. Післясмак приємно зігріваючий та довготривалий.
Поєднуй та супроводжуй: гарна основа для класичних та сучасних коктейлів в поєднанні з квітковим медом, середземноморськими травами, цитрусовими соками, пюре з фруктів з жовтою шкіркою, прянощами, газованими напоями. Як приклад: Vesper, Golden Negroni, Arctic Gold, The Bee’s Knees, Ungava Peach Smash Southside, Aromatic G&T та інших.
Ungava Gin (Унгава джин) - є нагородою для почуттів тих, хто приймає те, що лежить за межами звичного: він настільки ж універсальний, як і несподіваний – їм можна насолоджуватися, як в чистому вигляді, так і в коктейлях.