|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Медове вино в інтернет-магазині VINO&VINO
Медове вино – це особливий вид вина, яке виробляється з використанням меду в якості головного інгредієнту. Цей напій займає важливе місце поряд з такими «бджолиними» напоями як варений мед, медовий сидр або медовуха. Це натуральний медовий напій з унікальними характеристиками та незабутнім смаком. Його відрізняють особливі солодкі нотки, які вину дарує бджолиний мед і, звичайно ж, особливий аромат, а його тонкощі залежать від сорту використаного меду.
Також традиційне вино на базі меду – це ціла палітра смакових відтінків, які можуть коливатися від легкого та освіжаючого до глибокого та дуже насиченого. Ступінь солодощі напою також може відрізнятись, тому в цій категорії кожен знайде щось особливе. Вживати його можна як самостійний напій або як аперитив до сирів, фруктів та різних делікатесних страв.
Як домашнє вино з медом, так і виготовлене у виноробнях – це дуже корисний для здоров'я продукт. У ньому багато цінних речовин, включаючи вітаміни.
Як виготовляють напій?
Виробництво медового алкоголю відбувається практично так само, як і вина з виноградних ягід. У меді дуже багато цукру, тому його розчиняють у воді, додають сік (малиновий, яблучний, сливовий, смородиновий або інший), а також спеції (наприклад, щоб отримати медове вино з диких квітів, додають ароматні трави) або шишки хмелю і залишають для бродіння. Меду потрібно багато часу на медове бродіння, але додавання ягідного соку прискорює процес. Щоб отримати солодке вино на основі меду, готове сусло тримають у бочках, регулярно знімаючи осад, потім пастеризують та добре фільтрують. Потім створюють купаж з іншими компонентами та фасують у пляшки.
Медове десертне вино має недовгий термін зберігання – це обумовлено наявністю меду та його особливостями. На виході виходить ароматне вино із насиченим медовим смаком.
Вино з медом : як правильно пити?
Як правильно вживати натуральне вино з медом? Існує деяка етика смакування цього напою:
- Фахівці стверджують, що найкраще пити медове вино перед їжею – саме так вживали медовуху наші пращури.
- Подавати напій, особливо вино з травами, варто в охолодженому вигляді.
- Закуска до медового вина за канонами не обов'язкова, але якщо вам подобається пити вино з сиром або фруктами – суворих обмежень не існує.
- Вино з медом не особливо міцне, але славиться своєю підступністю. Але помірна кількість не викликає наслідків.
- Вживання медових вин також рекомендовано перед сном – продукт здатний позитивно впливати на сон та відпочинок.
Якщо ви шукаєте вино для гурманів, залишайтеся з VINO&VINO. Тут ви можете придбати не тільки медові вина, але й інші алкогольні напої: шампанське та ігристе , пиво , а також міцний алкоголь , включаючи віскі , та різні аксесуари . З VINO&VINO ваші свята та заходи будуть особливими, а у ваших келихах завжди буде ідеально підібране вино завдяки допомозі наших сомельє.
Тихе вино до 300 грн Тихе вино до 500 грн Тихе вино до 1000 грн Кріплені вина до 500 грн Кріплені вина до 1000 грн Медове вино до 300 грн Медове вино до 500 грн
Біле вино до 300 грн Біле вино до 500 грн Біле вино до 1000 грн Червоне вино до 300 грн Червоне вино до 500 грн Червоне вино до 1000 грн Рожеве вино до 300 грн Рожеве вино до 500 грн Рожеве вино до 1000 грн Помаранчеве вино до 1000 грн
Сухе вино до 300 грн Сухе вино до 500 грн Сухе вино до 1000 грн Напівсухе вино до 500 грн Напівсухе вино до 1000 грн Напівсолодке вино до 300 грн Напівсолодке вино до 500 грн Напівсолодке вино до 1000 грн Солодке вино до 300 грн Солодке вино до 500 грн Солодке вино до 1000 грн