Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Медове вино

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожче за назвою

Медове вино в інтернет-магазині VINO&VINO

Медове вино – це особливий вид вина, яке виробляється з використанням меду в якості головного інгредієнту. Цей напій займає важливе місце поряд з такими «бджолиними» напоями як варений мед, медовий сидр або медовуха. Це натуральний медовий напій з унікальними характеристиками та незабутнім смаком. Його відрізняють особливі солодкі нотки, які вину дарує бджолиний мед і, звичайно ж, особливий аромат, а його тонкощі залежать від сорту використаного меду.

Також традиційне вино на базі меду – це ціла палітра смакових відтінків, які можуть коливатися від легкого та освіжаючого до глибокого та дуже насиченого. Ступінь солодощі напою також може відрізнятись, тому в цій категорії кожен знайде щось особливе. Вживати його можна як самостійний напій або як аперитив до сирів, фруктів та різних делікатесних страв.

Як домашнє вино з медом, так і виготовлене у виноробнях – це дуже корисний для здоров'я продукт. У ньому багато цінних речовин, включаючи вітаміни.

Як виготовляють напій?

Виробництво медового алкоголю відбувається практично так само, як і вина з виноградних ягід. У меді дуже багато цукру, тому його розчиняють у воді, додають сік (малиновий, яблучний, сливовий, смородиновий або інший), а також спеції (наприклад, щоб отримати медове вино з диких квітів, додають ароматні трави) або шишки хмелю і залишають для бродіння. Меду потрібно багато часу на медове бродіння, але додавання ягідного соку прискорює процес. Щоб отримати солодке вино на основі меду, готове сусло тримають у бочках, регулярно знімаючи осад, потім пастеризують та добре фільтрують. Потім створюють купаж з іншими компонентами та фасують у пляшки.

Медове десертне вино має недовгий термін зберігання – це обумовлено наявністю меду та його особливостями. На виході виходить ароматне вино із насиченим медовим смаком.

Вино з медом : як правильно пити?

Як правильно вживати натуральне вино з медом? Існує деяка етика смакування цього напою:

  1. Фахівці стверджують, що найкраще пити медове вино перед їжею – саме так вживали медовуху наші пращури.
  2. Подавати напій, особливо вино з травами, варто в охолодженому вигляді.
  3. Закуска до медового вина за канонами не обов'язкова, але якщо вам подобається пити вино з сиром або фруктами – суворих обмежень не існує.
  4. Вино з медом не особливо міцне, але славиться своєю підступністю. Але помірна кількість не викликає наслідків.
  5. Вживання медових вин також рекомендовано перед сном – продукт здатний позитивно впливати на сон та відпочинок.

Якщо ви шукаєте вино для гурманів, залишайтеся з VINO&VINO. Тут ви можете придбати не тільки медові вина, але й інші алкогольні напої: шампанське та ігристе , пиво , а також міцний алкоголь , включаючи віскі , та різні аксесуари . З VINO&VINO ваші свята та заходи будуть особливими, а у ваших келихах завжди буде ідеально підібране вино завдяки допомозі наших сомельє.

Вгору