KENWOOD (КЕНВУД)
✓ Історію виноробні Kenwood Vineyards розпочали брати Амадео та Джон Пагані в 1906р., це була одна з перших виноробень побудованих у на Північному Узбережжі в регіоні Сонома. На сьогодні асортимент вин складається з декількох лінійок які найкращим образом демонструють терруарні особливості таких шанованих апеласьйонів як: Sonoma Mountain, Alexander Valley Dry Creek Valley, Russian River Valley, Sonoma Coast.
✓ “Kenwood” – однойменна назва містечка розташованого на північному узбережжі в окрузі Сонома, де розташована і сама виноробня.
Cabernet Sauvignon “Discoveries” Sonoma County Kenwood
Каберне Совіньйон «Дісковеріс» Сонома Каунті Кенвуд
✓ Витримане. Насичене і структуроване. Фруктове, пікантне і пряне.
✓ Лінійка Discoveries створена на честь виноробів Kenwood, які досліджують різні терруари по всій Каліфорнії, та відкривають нові, де типові сорти Сономи набувають додаткової індивідуальності.
✓ Ароматичні та смакові властивості сформовані виноградом зібраним в таких відомих суб-зонах, як долини Олександр та Драй Кріік, також в ассамбляжі присутній виноград зібраний з інших виноградників розташованих в округузі Сонома.
Сортовий склад: 90% Каберне Совіньйон, 9% Мерло, 1% Каберне Фран.
Аромат: Інтенсивний та комплексний фруктово-пряний аромат з нотами в’яленої чорної вишні, сухих пелюсток чайної троянди, шавлії та лавра, мускатного горіха, ванілі та кердру.
Смак: В смаку ароматичні властивості підкреслюються, посилюються та супроводжуються досить жвавою та збалансованою кислотністю, оксамитовими танінами, в міру щільним тілом та пряним посмаком з нотою духмяного перцю та тоном підсмаженого дуба.
Поєднання: Шматочки соковитого ростбіфу з сиром проволоне під яловичим соусом подані на французькому багеті. Смажена курка з інжиром та розмарином. Стейки Філе Міньйон або Стріплойн. Пікантні сири Рокфор або Стілтон подані під інжирним конфітюром та сири тривалої витримки Гауда.