Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Доставка по Київу кур'єром (до під'їзду)

мінімальне замовлення 500 грн

При замовленні до 1000 грн
Наступного дняПн-Пт. 12:00-19:00
Вартість доставки 50 грн

При замовленнівід 1000 грн
Наступного дняПн-Пт 12:00-19:00
Безкоштовно *

Замовлення, зроблені у суботу та неділю, будуть оброблені наступного робочого дня.

Можлива експрес доставка. Деталі запитуйте у оператора.

Самовивіз з магазину VINO&VINO

Адреса: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 47

згідно графіку роботи магазину (з 11:00 до 21:00)

Доставка Новою Поштою по Україні (за тарифами перевізника)

Доставка кур’єром Нової Пошти (за тарифами перевізника)

 

Оплата

Готівкою чи банківською карткою при отриманні замовлення на касі магазину

Онлайн банківською карткою**

Банківською карткою при отриманні
*Під безкоштовною доставкою мається на увазі, що вартість даної послуги врахована в упаковку товару.
**Повна передплата після підтвердження замовлення шляхом онлайн-переказу банківською карткою через платіжний сервіс LiqPay.
  • Весь алкоголь більше 15% з акцизною маркою
  • Оригінальний товар на 100%
  • Замовлення доставляються з фіскальним чеком

Вино червоне сухе Cabernet Sauvignon - Merlot Grand Reserve Hawke's Bay /Church Road/ 13.5%, 0.75л.

В наявності
Артикул: 91202
1 181.50 грн
1 390.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Об`єм, л.
Замовити швидко
Характеристики
Бренд Church Road
Колір червоне
Солодкість сухе
Країна виробництва Нова Зеландія
Міцність, % 13,5
Об`єм, л. 0,75

•Бленди з Мерло та Каберне Совіньйон є одними з найскладніших і захоплюючих винних стилів для виробництва. Існує синергія між цими двома сортами, яка народжує одні з самих ароматних, комплексних, насичених та найбажаніших червоних вин у світі. Новозеландський виноробний регіон Хокс Бей, разом із деякими виноградарськими зонами каліфорнійської долини Напа, були визнані британським журналом Decanter, як одні із небагатьох виноробних регіонів Нового Світу, які можуть кинути виклик Бордо у виробництві подібних вин.

Деталі

Вибірково зібраних з окремих ділянок виноград був відокремлений від плодоніжок та подрібнений для ферментації. Максимальна температура бродіння досягала 34 °C, що забезпечувало гарну екстракцію кольору та зрілого таніну. Мацерація на шкірці, після завершення алкогольного бродіння тривала три-чотири тижні, протягом цього часу застосовувалася регулярна аерація для стабілізації кольору, інтеграції таніну та розкриття фруктових ароматів. Після чого вино було знято з мезги перед розміщенням у бочки з французького дубу (40% нові) для яблучно-молочного бродіння та подальшого дозрівання протягом 18 місяців. На завершені вино було злегка оклеєно за допомогою яєчного білка, щоб пом’якшити таніни, потім декантовано до прозорості та розлито в пляшки без холодної стабілізації чи фільтрації.

Охолоди як слід: ідеальна температура подачі 15-18 °C.

•Поглянь та оціни: рубінового кольору із гранатовими відблисками.

•Вдихни та відчуй: інтенсивний та комплексний фруктово-пряний аромат з тоном чорносмородинового лікеру, сливи, палісандра, кедра та тютюнового листа на тлі тонів різдвяних спецій. В смаку ароматичні властивості посилюються та підкреслюються збалансованою кислотністю, соковитістю, міцною таніновою структурою, щільним тілом та довготривалим післясмаком.

•Поєднуй та супроводжуй: блюда з дичини на кшталт тушкованого в вині м’яса кабана, поданого з пастою Фетучіні і смаженими білими грибами. Смажена баранина на кістці подана під часниково-м’ятним соусом. Бургери різних видів. Стейк Рібай вологої витримки. Пікантні сири тривалої витримки на кшталт Манчего, Парміджано Реджано та Гауда.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору