Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Доставка по Київу кур'єром (до під'їзду)

мінімальне замовлення 500 грн

При замовленні до 1000 грн
Наступного дняПн-Пт. 12:00-19:00
Вартість доставки 50 грн

При замовленнівід 1000 грн
Наступного дняПн-Пт 12:00-19:00
Безкоштовно *

Замовлення, зроблені у суботу та неділю, будуть оброблені наступного робочого дня.

Можлива експрес доставка. Деталі запитуйте у оператора.

Самовивіз з магазину VINO&VINO

Адреса: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 47

згідно графіку роботи магазину (з 11:00 до 21:00)

Доставка Новою Поштою по Україні (за тарифами перевізника)

Доставка кур’єром Нової Пошти (за тарифами перевізника)

 

Оплата

Готівкою чи банківською карткою при отриманні замовлення на касі магазину

Онлайн банківською карткою**

Банківською карткою при отриманні
*Під безкоштовною доставкою мається на увазі, що вартість даної послуги врахована в упаковку товару.
**Повна передплата після підтвердження замовлення шляхом онлайн-переказу банківською карткою через платіжний сервіс LiqPay.
  • Весь алкоголь більше 15% з акцизною маркою
  • Оригінальний товар на 100%
  • Замовлення доставляються з фіскальним чеком

Вино червоне сухе Saint-Emillion Grand Cru /Chateau de Saint-Pey/ 0.75 л. 14.0%

В наявності
Артикул: 39104
1 429.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Об`єм, л.
Замовити швидко
Характеристики
Бренд Chateau de Saint-Pey
Колір червоне
Солодкість сухе
Країна виробництва Франція
Регіон Бордо
Категорія Grand Cru
Міцність, % 14
Об`єм, л. 0,75

Вина Сант-Емільйон Гран Крю виготовляються з більш суворішими виробничими обмеженнями, ніж звичайні вина Saint-Émilion. Як і в інших апелласьонах гран-крю, це має на меті покращити якість і відрізнити кращі вина регіону від більш повсякденних вин.

Витримане, насичене і структуроване. Фруктове, пікантне і пряне. 90% Мерло, 10% Каберне Фран. Площа виноградника 21,5 га. Грунти: піщані, піщано-глиністі та піщаногравійні. Збір: механічний. Вініфікація: відокремлення від гребенів та сортування на винограднику, оптичне сортування на виноробні, алкогольна ферментація в невеликих бетоних ємностях при контрольованій температурі від 28°C до 30°C протягом 4 тижнів. Дозрівання: протягом 16 міс. 20% в нейтральних ємностях, 40% в новиї дубових бочках, 40% в дубових бочках бувших у використанні. Сухе. t 15-18С. Інтенсивний та комплексний фруктово-квітково-пряний аромат з тонами малинового варення та варення з квіток фіалок, нот бойзенових ягід, тоном вишні в шоколаді, нот ванілі, кориці та бадьяна на тлі тонів обпаленої дубової деревини та виробленої шкіри.

В смаку висока добре збалансована кислотність, щільне тіло, високі оксамитові таніни та гарна структура. Посмак довготривалий з тонами різдвяних спеціій та ноти сушеної чорної горобини на завершенні. Турнедо з яловичої вирізки під грибним соусом зі сморчків, томатів, яловичого бульону та часнику. Яловичий бішттекс з цибулею шалот. Каре оленини з мусом з запеченого буряку та какао-кавовим соусом. Тверді пікантні сири тривалої витримки на кшталт Парміджано Реджано та Романо. Десерти на кшталт шоколадного торту

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору