KENWOOD (КЕНВУД)
✓ Історію виноробні Kenwood Vineyards розпочали брати Амадео та Джон Пагані в 1906р., це була одна з перших виноробень побудованих у на Північному Узбережжі в регіоні Сонома. На сьогодні асортимент вин складається з декількох лінійок які найкращим образом демонструють терруарні особливості таких шанованих апеласьйонів як: Sonoma Mountain, Alexander Valley Dry Creek Valley, Russian River Valley, Sonoma Coast.
✓ “Kenwood” – однойменна назва містечка розташованого на північному узбережжі в окрузі Сонома, де розташована і сама виноробня.
Zinfandel “Jack London Vineyards” Sonoma Mountain AVA Kenwood
Зінфандель «Джек Лондон Вінярдс» Сонома Маунтайн Кенвуд
✓ Витримане. Насичене і структуроване. Фруктове, пікантне і пряне.
✓ Зінфандель – візитівка червоних вин Каліфорнії.
✓ Лінійка присвячена відомому письменнику, який був володарєм цих земель. На сьогодняшній день землею володіють його нашадки, а виноробня Kenwood має ексклюзивні права на використання всіх тутешніх врожаїв винограду.
✓ Виноградик розташований на горі Сонома з південно-східною експозицією. Тривалий і прохолодний вегетаційний період в цій виноградарській зоні на який впливають ранкові прохолодні тумани та досить тепла післяобідня температура, в сукупності позитивно впливають на яскравий стиль вина. Вплив червоного вулканічного ґрунту виноградника з глинистими суглинками з вкрапленням дрібного гравію та фруктові характеристики винограду поєднуються і створюють видатне та дуже характерне вино.
Сортовий склад: 100% Зінфандель.
Аромат: Інтенсивний та комплексний фруктово-пряно-трав’янистий аромат з нотами стиглої ожини та підв’яленої лохини, кориці, чорного перцю та розмарину.
Смак: В смаку ароматичні властивості підкреслюються, посилюються та супроводжуються соковитістю, високими але оксамитовими танінами, щільним тілом та довготривалим посмаком з нотами червоної сливи, мускатного горіха з відтінком тону ревеневого відкритого пирога.
Поєднання: Блюда з червоного м’яса накшталт «Яловичина Бургіньйон» (тушкована яловичина з беконом, овочами та травами у червоному вині), «Бііф строганофф», гамбургери з пікантними копченими або гостроватими соусами, стейк Рібай. Пікантні сири тривалої витримки на кшталт Манчего, Парміджано Реджано та Гауда.