Апелласьон Мулі-ан-Медок отримав однойменну назву невеличкого села, яке розташоване в апелласьоні О-Медок. Площа апелласьона Мулі-ан-Медок всього 607га, тут виготовляють виключно червоні вина з сортів винограду Каберне Совіньойн та Мерло.
Виноградник межує з апелласьоном Кастельно дю Медок, у 2007 році перейшов у власність Патріка Менара.
Витримане, насичене і структуроване. Фруктове, пікантне і пряне.
Cru Bourgeois (Classement 2020).
Бутильовано в Шато. 65% Мерло, 35% Каберне Совіньйон. Площа виноградника 5 га. Середній вік лоз 25 років. Терруар: “Croupe de Bouqueyran”, третинний гравій піренейського походження, глина-вапняк з піском.
Зелений збір. Збір: ручний, пізній з оптимальною стиглістю. Сортування на винограднику. Вініфікація: виноград вручну відокремлюється від гребенів без дробління ягід, ягоди додатково сортують, предферментаційна мацерація, алкогольна ферментація з використанням методів ремонтаж та делєстаж. Дозрівання: протягом 12 міс. в барріках з французького дуба, 1/3 нові бочки, 1/3 після одного використання, 1/3 після двух використань. Легка фільтрація перед бутилюванням. Сухе. t 15-18С.
Комплексний фруктово-квітково-пряний аромат з нотами сухої чорної вишні, кизилу, тоном пилка червоних квітів та нот ванілі на тлі тонів кам’яної крихти та обпаленої дубової деревини.
В смаку жвава добре збалансована кислотність, щільне тіло, середні таніни та довготривалий посмак. Соте з дикими грибами на кшталт Лисичка подане до смажених яловичих реберець. Стейк Рібай. Сири з блакитною пліснявою на кшталт Фурм де Монбрізон подані з якідними або фруктовими джемами.