Michele Chiarlo
✓ П'ємонт з італійської - передгір'я. Займає почесне місце серед найкращих виноробних регіонів світу. Розташований на північному заході Італії, тут знаходиться найбільша в Італії кількість вин DOCG, серед яких такі добре відомі та шановані найменування, як Бароло, Барбареско, Барбера д`Асті, Асті, Гаві.
✓ Виноробня Мікелє К'ярло була заснована в 1956р., а в 1958р. була бутильована перша партія Бароло. Її творець Мікеле К'ярло був знаковою фігурою у світі виноробства, одним з засновників асоціації виробників Барбера д`Асті, членом інституту високоякісних вин Італії, який об'єднує 19 найпрестижніших виробників, а також одним із засновників академії Бароло. Виноградники Мікеле К'ярло розташовані на таких знакових ділянках як Черек'є, Каннубі, Асілі, Фасет, Ла Корт, Роверето.
“Cipressi” Nizza DOCG Michele Chiarlo
«Чіпрессі» Ніцца Мікелє К’ярло
✓ “CIPRESSI” з італійської перекладається як «кипариси».
✓ Насичене і структуроване. Фруктове, пікантне і пряне.
Сортовий склад: 100% Барбера.
Витримка: 12 міс. у великих дубових бочках та 18міс. в пляшках.
Аромат: Інтенсивний та комплексний квітково-фруктово-пряний аромат з нотами квітів фіалки, ягід ожини та малини, сухих лікарняних трав на тлі нюансів в'яленого ум'яса та кедрового шпону.
Смак: В смаку інтенсивне, округле та структуроване, висока гарно збалансована кислотність, середні зрілі таніни. Післясмак пікантний та тривалий.
Поєднання: В'ялене м'ясо, паста з м'ясним соусом, різотто, птиця, козячі сири середньої витримки.