Le Clos du Caillou
✓
“Le Clos du Caillou / Ле Кло Дю Каю” - це реальний “Clos” площею 17 га, оточений трикілометровою стіною розташованою на кордоні сіл Куртезо і Шатонеф-дю-Пап. Ділянки Châteauneuf-du-Pape, що належать господарям маєтку, розташовані навколо Le Clos, за межами стіни. Сьогодні виноробнею керує третє та четверте покоління родини Пуїза в особі Сільвії
Вашеро, однієї з трьох дочок засновника Клода Пуїза і її дітей Жана-Дені, Мерілу та Акселя.
✓
Виноробня практикує Біодинамічне і Органічне виноробство, показуючи найвищий рівень якості, що підтверджується світовими експертами та їх оцінками, а головне чудовими винами.
“Les Quartz” Cotes du Rhone AOC Rouge Le Clos du Caillou
«Лє Куартц» Кот-дю-Рон Руж Ле Кло дю Каю
✓ “Ле Куартц” від великої круглої кварцевої гальки, яка разом з піском є основою складу ґрунту.
✓ Виноградник прилягає до ділянки, на якій росте виноград для “Les Quartz” Châteauneuf-du-Pape.
✓ Насичене і структуроване. Фруктове, пікантне і пряне.
✓ Органічне.
Сортовий склад: 85% Гренаш, 15% Сіра.
Аромат: Інтенсивний, комплексний, фруктово-квітково-пряний з переважанням нот лісових ягід (дикої ожини та малини) у супроводі пряних нот бадьяна, цвіту чебрецю та лакриці.
Смак: У смаку інтенсивний, досить свіжий і комплексний, тіло вище за середнє. Посмак тривалий.
Поєднання: Запечена качина грудка під соусом з журавлини, рагу з птиці та овочів з додаванням вина, свинячі щоки з перцем чилі Еспелет.