•Насичене і вишукане вино, з винограду зібраного на найкращих виноградниках виноробні, розташованих як на пологих схилах, так і на терасах долини Тукі-Тукі, частина з яких була висаджена ще у 1960-х роках. Це більш прохолодна виноробна зона регіону Хокс Бей, сприяє виробництву вин з сорту винограду шардоне, наділяючи їх інтенсивним фруктово-мінеральним ароматом, свіжою природною кислотністю та щільним тілом.
•Деталі
Зібраний вручну та ретельно відсортований виноград, цілі грона були делікатно спресовані прямо у барріки з французького дубу. 30% барріків використовувались новими для посилення комплексності вина, але віддаючи перевагу фруктовому аромату. Вино дозрівало на дріжджовому осаді в бочці приблизно 11 місяців з періодичним батонажем. Для зберігання повного спектру ароматичних і смакових властивостей вино не піддавалось оклейці, а було злегка фільтроване перед бутелюванням.
•Охолоди як слід: ідеальна температура подачі 10-13 °C.
•Поглянь та оціни: лимонного кольору із золотистими відблисками.
•Вдихни та відчуй: інтенсивний та комплексний фруктово-мінерально-пряний аромат з нотами цитрусових фруктів та квіту цитрусових дерев, кісточкових фруктів, сланцю, злегка підсмажених лісових горіхів та тоста з пшеничного борошна на тлі тону кремнієвої димності. В смаку ароматичні властивості посилюються та підкреслюються і супроводжуються жвавою збалансованою кислотністю, гарною структурою, в міру щільним тілом та довготривалим післясмаком.
•Поєднуй та супроводжуй: рибні холодні закуски з копченим лососем або копченою фореллю, ситні салати на кшталт Кобб під дрессінгом з грецького йогурту та блакитного сиру. Супи з морепродуктів на кшталт Буйябесс або грибний крем-суп. Паста на кшталт карбонара або Альфредо. Запечена індичка або телятина під вершковим соусом. Сири на кшталт Брі або інші сири середньої м’якості на кшталт Швейцарський або Гауда.