Історія виноградників Кенвуд бере свій початок у 1970 році, коли троє ентузіастів-виноробів із Сан-Франциско придбали старий виноградник в окрузі Сонома. Старий амбар, збудований у 1906 році, стояв там як спадщина скромної, але історичної виноробної традиції долини. Натхненні першопрохідцями Сономи, такими як Джек Лондон, засновники Kenwood були зачаровані неприборканим регіоном і вірили, що його дикі землі мають великий потенціал для створення вин преміум-класу.
З самого початку бачення Kenwood полягало в тому, щоб відобразити у винах справжню індивідуальність землі, різноманітність ґрунтів і клімату, а також сувору дику природу, що оточує виноградники. Цей дух відкриттів привів до руху, який сприяв офіційному визнанню перших виноробних апелласьйонів, або AVA (Американських виноробних зон), і відкрив Sonoma як виноробний регіон світового класу.
Ця первісна суть залишається недоторканою і сьогодні. Ми продовжуємо створювати вина преміум-класу, які природно відображають суворість та автентичність землі, з якої вони походять. Від винограду, який ми вирощуємо, до дня збору врожаю і вина, яке ми створюємо, - наша місія полягає в тому, щоб передати те, що задумала природа.
Серія «Виноградник Джек Лондон» названа на честь історичного ранчо, де майже 50 років тому були висаджені перші виноградні лози. Сьогодні на винограднику культивуються такі сорти винограду як, Каберне Совіньйон, Зінфандель, Мерло та Сіра.
З часу першого врожаю в 1976 році виноградник Джек Лондон зарекомендував себе як видатний виробник виняткового Каберне Совіньйон. Розташований на висоті 555м над рівнем моря посередині східних схилів гори Сонома, на вулканічному підгрунті і на гарно дренованих суглинистих грунтах з великим вмістом гравію. Має помірний вегетаційний період. Ці аспекти сприяють отриманню плодів високої якості, котрі наділяють вино різноманітними ароматичними і смаковими властивостями та впливають на його збалансованість.
Алкогольна ферментація тривала 16 днів у контакті зі шкіркою. Після чого вино було делікатно відпресовано, відстояно та переміщено у бочки виготовлені із французького, американського та угорського дуба, де витримувалось 30 міс. 30% бочок використовувалися новими.
-
Охолоди як слід: ідеальна температура подачі 15-18 °C.
-
Поглянь та оціни: гранатового кольору з рудувато-коричневими відблисками.
-
Вдихни та відчуй: інтенсивний та комплексний фруктово-пряний аромат з тоном чорносмородинового лікеру, нотами чорної вишні, кориці на тлі нюансів соснових гілок та чайних листів Ерл Грей. В смаку ароматичні властивості підкреслюються, посилюються та супроводжуються соковитістю, оксамитовими танінами, щільним тілом та довготривалим післясмаком з нотою ожини та тоном м’ятного печива.
-
Поєднуй та супроводжуй: блюда з дичини на кшталт тушкованого в вині м’яса кабана, поданого з пастою Фетучіні і смаженими білими грибами. Смажена баранина на кістці подана під часниково-м’ятним соусом. Бургери з яловичиною різних видів. Стейк Рібай вологої витримки. Пікантні сири тривалої витримки на кшталт Манчего, Парміджано Реджано та Гауда.