Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Доставка по Київу кур'єром (до під'їзду)

мінімальне замовлення 500 грн

При замовленні до 1000 грн
Наступного дняПн-Пт. 12:00-19:00
Вартість доставки 50 грн

При замовленнівід 1000 грн
Наступного дняПн-Пт 12:00-19:00
Безкоштовно *

Замовлення, зроблені у суботу та неділю, будуть оброблені наступного робочого дня.

Можлива експрес доставка. Деталі запитуйте у оператора.

Самовивіз з магазину VINO&VINO

Адреса: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 47

згідно графіку роботи магазину (з 11:00 до 21:00)

Доставка Новою Поштою по Україні (за тарифами перевізника)

Доставка кур’єром Нової Пошти (за тарифами перевізника)

 

Оплата

Готівкою чи банківською карткою при отриманні замовлення на касі магазину

Онлайн банківською карткою**

Банківською карткою при отриманні
*Під безкоштовною доставкою мається на увазі, що вартість даної послуги врахована в упаковку товару.
**Повна передплата після підтвердження замовлення шляхом онлайн-переказу банківською карткою через платіжний сервіс LiqPay.
  • Весь алкоголь більше 15% з акцизною маркою
  • Оригінальний товар на 100%
  • Замовлення доставляються з фіскальним чеком

Вино червоне сухе Lussac Saint-Emillion AOC /Chateau Robin la Fleur/ 0.75 л. 13.0%

В наявності
Артикул: 39098
678 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Об`єм, л.
Замовити швидко
Характеристики
Бренд Chateau Robin la Fleur
Колір червоне
Солодкість сухе
Країна виробництва Франція
Регіон Бордо
Сортовий склад Каберне Фран, Мерло
Категорія AOC
Міцність, % 13
Об`єм, л. 0,75
Вино та їжа оленина, бургери, сир Чеддер, качина грудка

Апелласьон Люссак-Сант-Емільйон є найпівнічнішим з чотирьох супутників апелласьона Сант-Емільйон та зосереджений на виробництві червоних вин з домінуванням сорту винограду Мерло.

Родинний маєток, яким вже більше трьох поколінь керує сім'я Ляссань.

Класичне і насичене. Квіткове, фруктове, рослинне, пікантне. 75% Мерло, 25% Каберне Фран. Площа виноградника 15 га. Середній вік лоз 30 років. Терруар: розташований в коммуні d’Abzac на піщано-глиністих добре дренованих грунтах. Збір: механічний. Вініфікація: відбір на сортувальному столі, алкогольна ферментація від 2 до 3 тижнів. Відстоювання 6 міс. Сухе. t 15-18С.

Інтенсивний та комплексний фруктово-рослинно-пряний аромат з нотами підв’яленої сливи, ожини, чорної смородини, пікантних червоних квітів, тону гранітної крихти з вкрапленням ноти болгарського перця який надає елегантної пікантності на тлі нюансів в’яленого м’яса.

В смаку жвава добре збалансована кислотність, досить щільне тіло та високі таніни. Смажена оленина на кістці приправлена гілочками чебреця та ягодами ялівця на овочевому шарі. Печеня з баранини та баклажанів. Смажена качина грудка під сливовим соусом. Різноманітні бургери. Тверді пікантні сири на кшталт Чеддер

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору