Вік виноградників з яких виробляється «PACO» 25-років, розташовані на висоті 450 метрів, на глинистому і кам’янистому ґрунті.
Найменування місця походження товару: D.O. Navarra.

Склад:

50% Темпранільо — 50% Гарнача; 13,5% алк.
Гарнача: 5 днів холодної мацерації.
Загальна кількість мацерацій: 18 днів.
Темпранільо: 5 днів холодної мацерації.
Загальна мацерація: 15 днів.
Низький рівень сульфітів.

Ідеально поєднується зі східними стравами, рисом, жирною рибою і червоним м’ясом.
Температура подачі: 14 — 16°C.
Дегустаційні нотатки:
Вишнево-червоний колір із фіолетовим обідком.
Гарна інтенсивність із нотками червоних фруктів (зріла червона смородина та ожина) і квітковими нотами, фіалки та бузку.
Ніжний смак із відтінками вишні в лікері, квітковий і бальзамічний післясмак.