WINE

 

PROSECCO

LA TORDERA

PROSECCO TREVISO DOC BRUT / LA TORDERA / • 100% Глера. 4 тижні вторинна ферментація в чанах. 9г. сах. / Л. t 6-7С. ♪ Інтенсивний фруктово-квітковий аромат з яскраво вираженими нотами яблук ранет на тлі тони акацієвого кольору і нюансів ванілі. Аперитив. Рибні страви, паста з овочами, молоді сири.

LA TORDERA

PROSECCO TREVISO DOC FRIZZANTE BRUT / LA TORDERA / • 100% Глера. 3 тижні вторинна ферментація в чанах. 9г. сах. / Л. t 6-7С. ♪ Інтенсивний фруктово-квітковий аромат з яскраво вираженими нотами яблук ранет на тлі тони акацієвого кольору і нюансів ванілі. Аперитив. Рибні страви, паста з овочами, молоді сири.

LA TORDERA

«ALNE» PROSECCO TREVISO DOC MILLESIMATO EXTRA DRY / LA TORDERA / «ALNE» - Виноградарське зона, її назва ототожнюється з «джерелом води» завдяки якому ця місцевість стала будинком перших поселень Видора. Площа виноградника 6 га. Середній вік лоз 25 років. • 85% Глера, 15% Шардоне. 4 тижні вторинна ферментація в чанах. 15г. сах. / Л. t 6-7С. ♪ Яскраво виражений фруктово-квітковий аромат з нотами зеленого яблука і груші на тлі тонів гліцинії і квітів ванілі. Аперитив. Різотто з морепродуктами, морська риба типу палтус, приготована на грилі або запечена.

LA TORDERA

«BRUNEI» VALDOBBIADENE PROSECCO SUPERIORE DOCG BRUT / LA TORDERA / «BRUNEI» зона, яка отримала свою назву від давньої місцевості, де вирощували сливи, «prunus» латинською зливу. У вині також можна розрізнити ноти ледь достигли дикої сливи. Площа виноградника 6,8 га. Середній вік лоз 60 років. • 85% Глера, 10% Бьянкетта, 5% Вердізо. 4-5 тижнів вторинна ферментація в чанах. 7,5г. сах. / Л. t 7-8С. ♪ Яскраво виражений фруктово-квітковий аромат з нотами груші та яблука із зеленою шкіркою, лічі, винограду, лайма, на тлі тонів жасмину і чебрецю. Аперитив. Різотто з морепродуктами, креветки з соком лайма і м'ятою.

LA TORDERA

«OTREVAL» RIVE DI GUIA VALDOBBIADENE PROSECCO SUPERIORE DOCG EXTRA BRUT - ZERO / LA TORDERA / «OTREVAL» - Назва виноградника. Площа виноградника 1,3 га. Середній вік лоз 60 років. • 90% Глера, 10% Вердізо. Перед вторинної ферментацією вино витримують на осаді 10 днів при температурі 10 С. з періодичним батонажем. Вторинна ферментація тривати не менше 25 днів. Потім вино протягом 3-х місяців витримують на осаді. 0г. сах. / Л. t 6-7С. ♪ Витончений, комплексний квітково-фруктовий аромат з нотами яблука та груші на тлі мінерального тони. Аперитив. Чи не складні страви з морепродуктів і риби.

LAMBRUSCO

CALAMARI FRA DIAVOLO

$11.95

Our Fried Calamari Sauteed with Hot & Sweet Vinegar Peppers in Our Marinara Sauce

MUSSELS OR CLAMS ITALIANO

$10.95

New Zealand Mussels or Little Neck Clams Served in a Garlic Wine Broth or Plum Tomato Sauce

FRIED ZUCCHINI

$7.95

Lightly Breaded and Fried

EGGPLANT ROLLANTINE

$9.95

Rolled with Ricotta and Lightly Baked with Marinara and Mozzarella


 

БІЛІ ВИНА

BREAKFAST

CALAMARI FRA DIAVOLO

$11.95

Our Fried Calamari Sauteed with Hot & Sweet Vinegar Peppers in Our Marinara Sauce

MUSSELS OR CLAMS ITALIANO

$10.95

New Zealand Mussels or Little Neck Clams Served in a Garlic Wine Broth or Plum Tomato Sauce

FRIED ZUCCHINI

$7.95

Lightly Breaded and Fried

EGGPLANT ROLLANTINE

$9.95

Rolled with Ricotta and Lightly Baked with Marinara and Mozzarella

BREAKFAST

CALAMARI FRA DIAVOLO

$11.95

Our Fried Calamari Sauteed with Hot & Sweet Vinegar Peppers in Our Marinara Sauce

MUSSELS OR CLAMS ITALIANO

$10.95

New Zealand Mussels or Little Neck Clams Served in a Garlic Wine Broth or Plum Tomato Sauce

FRIED ZUCCHINI

$7.95

Lightly Breaded and Fried

EGGPLANT ROLLANTINE

$9.95

Rolled with Ricotta and Lightly Baked with Marinara and Mozzarella


 

ЧЕРВОНІ ВИНА

BREAKFAST

CALAMARI FRA DIAVOLO

$11.95

Our Fried Calamari Sauteed with Hot & Sweet Vinegar Peppers in Our Marinara Sauce

MUSSELS OR CLAMS ITALIANO

$10.95

New Zealand Mussels or Little Neck Clams Served in a Garlic Wine Broth or Plum Tomato Sauce

FRIED ZUCCHINI

$7.95

Lightly Breaded and Fried

EGGPLANT ROLLANTINE

$9.95

Rolled with Ricotta and Lightly Baked with Marinara and Mozzarella

BREAKFAST

CALAMARI FRA DIAVOLO

$11.95

Our Fried Calamari Sauteed with Hot & Sweet Vinegar Peppers in Our Marinara Sauce

MUSSELS OR CLAMS ITALIANO

$10.95

New Zealand Mussels or Little Neck Clams Served in a Garlic Wine Broth or Plum Tomato Sauce

FRIED ZUCCHINI

$7.95

Lightly Breaded and Fried

EGGPLANT ROLLANTINE

$9.95

Rolled with Ricotta and Lightly Baked with Marinara and Mozzarella